Thomas Kelso – Noord Ierland

Thomas Kelso is een drukbezet man. Naast het runnen van een boerderij houdt hij zich ook bezig met de wereld van wind en bezit hij twee Vestas windturbines.

terug naar projectoverzicht

ONBEZORGD MET HET GARANT CONTRACT

Thomas Kelso is een drukbezet man. Naast het runnen van een boerderij houdt hij zich ook bezig met de wereld van wind. Hij is eigenaar van twee Vestas windturbines. Thomas vertelt zijn verhaal: ‘Het is een paar jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met het Rengineers. Er waren destijds diverse mogelijkheden om tweedehands windturbines uit Nederland, Denemarken en Duitsland te kopen. Nadat de turbines waren gereviseerd, konden ze weer volledig operationeel worden in Noord-Ierland.’

 

‘Ik zag een kans om in deze branche te stappen besloot om aan dergelijke projecten deel te nemen. Daarnaast startte ik met het adviseren van collega’s ​​die geïnteresseerd waren in het installeren van een tweedehands windturbine. ‘

Het was het begin van een succesvolle markt.

‘We hebben Rengineers ingeschakeld voor de installatie en inbedrijfstelling van de turbines die we hadden verkocht. We kiezen voor Rengineers omdat er maar heel weinig bedrijven in Noord-Ierland zijn die over de kennis, expertise en ervaring beschikken die Rengineers heeft’,  aldus Thomas. ‘We zijn zo blij met de uitstekende service die we van Rengineers hebben gekregen, we hebben ze aanbevolen aan onze klanten.’

“We zijn blij met de uitstekende service die we van Rengineers hebben gekregen; we bevelen hen graag aan bij onze contacten”

De beslissing om mijn eigen turbines te installeren was relatief eenvoudig. Vooral vanwege de uitstekende ondersteuning en support van Rengineers. Een logische stap om na de ingebruikname meteen het Rengineers Garant Contract af te sluiten voor beide windturbines.

Rengineers Garant Contract

Het Garant-contract is een all-in contract, inclusief verzekering, slijtage en schade.

‘Het was het ideale onderhoudscontract. Rengineers neemt alle risico’s voor één vaste prijs per jaar. Alle kosten zijn inbegrepen, zelfs kraankosten, onderdelen (inclusief onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn). Het contract omvat eigenlijk alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat de turbines optimaal kunnen renderen.

Rengineers garandeert zelfs dat wanneer de turbine langer dan 48 uur stilstaat, dat wij een compensatie krijgen van de gederfde inkomsten.

 

Lokale serviceorganisatie

‘Ik ben enorm blij dat Rengineers heeft besloten hun bedrijf uit te breiden naar Noord-Ierland. Er zijn momenteel een aantal concurrerende bedrijven die nieuw zijn in de branche, maar die niet de kennis en ervaring hebben die Rengineers bezit’.

Rengineers heeft momenteel een hooggekwalificeerd team van lokale technici, volledig uitgeruste servicebussen en magazijn voor onderdelen in Noord-Ierland.

‘Ik zou het serviceteam van Rengineers zeker aanbevelen aan iedereen die optimaal rendement uit zijn windturbine wil halen, zonder de risico’s.’

Projectgegevens

  • Product 1x Vestas V29 / 1x Vestas WD34
  • Werzaamheden Installatie en Garant Contract
  • PlaatsCookstown
  • Land Noord-Ierland