Gilfresh – Noord Ierland

Het was niet de vraag of, maar wanneer, er een windturbine zou komen op de Gilfresh-site in Loughgall, Co. Armagh. Directeur Thomas Gilpin, heeft als doel om evenveel hernieuwbare energie te produceren als voorverpakte groenten. De windturbine werd in 2017 turnkey gebouwd door Rengineers.

terug naar projectoverzicht

EVENVEEL ENERGIE ALS VOORVERPAKTE GROENTEN

Het was niet de vraag of, maar wanneer, er een windturbine zou komen op de Gilfresh-site in Loughgall, Co. Armagh. Directeur Thomas Gilpin, heeft als doel om  evenveel hernieuwbare energie te produceren als voorverpakte groenten. De windturbine werd in 2017 turnkey gebouwd door Rengineers.

‘Bij Gilfresh willen we duurzame energie produceren voor de toekomst. Het is niet alleen het doel om groenten te verkopen voor een gezonde levensstijl, maar we denken ook na over hoe we kunnen bijdragen aan een gezond milieu. Wij geloven echt in de kracht van hernieuwbare energie en met dit soort energie kunnen we dit doel zeker waarmaken’. Gilfresh is een van de bedrijven in Noord-Ierland die niet alleen over hernieuwbare energie praat, maar er ook in investeert.

“We wilden een specialist in huis halen met alle kennis had van windturbines”

Thomas vervolgt: ‘Het was in de zomer van 2016 dat de salesmanager van Rengineers langskwam om te informeren over hun diensten. En de mogelijkheden dat ze turnkey-projecten voor enkele windturbines aanboden.’ ‘Dat was zeker iets wat wij interessant vonden! We weten alles van groenten, maar niet zo veel van windturbines. We wilden een specialist in huis halen met alle kennis had van windturbines. Rengineers voldeed aan alle eisen.’

 

Nu de turbine is geïnstalleerd, zal Rengineers de turbine ook onderhouden. Hiervoor is een Garant Contract afgesloten.  Thomas zegt: ‘Dit geeft ons een zeker gevoel. We kunnen ons concentreren op ons bedrijf en de kwaliteit van onze verse producten om klanten tevreden te stellen terwijl Rengineers zorg draagt voor onze windturbine.’

 

Meer weten over Gilfresh? Bezoek de website gilfreshproduce.com

Projectgegevens

  • Product 1x Vestas V29
  • Werzaamheden Installatie en Garant Contract
  • Plaats Loughgall
  • Land Noord-Ierland