Schild – Duitsland

Ik ben gevestigd op een hele goede windlocatie. Duurzaamheid van een windturbine en bijbehorende techniek spelen altijd een grote rol. Zeker in onze situatie.

terug naar projectoverzicht

PRACHTIGE WINDLOCATIE

“Ik ben gevestigd op een hele goede windlocatie. Duurzaamheid van een windturbine en bijbehorende techniek spelen altijd een grote rol. Zeker in onze situatie, waar de robuuste techniek van het systeem telt”.

 

De keuze voor BestWatt maakte ik op basis van verschillende factoren. Onderhoud is verzekerd door het Garant Contract. Daarnaast koos ik voor BestWatt omdat ik een betrouwbare aanbieder zocht voor een kleine windturbine. Een professioneel totaalconcept waarmee ik voor 100% mijn eigen energie opwek. Een prachtige combinatie van zon- en windenergie.

“Prachtige professionele combinatie: Leverancier BestWatt en uitvoering door Rengineers”

Bovendien kreeg ik volledige support tijdens de vergunningsaanvraag. De combinatie van professionele kennis vanuit Rengineers en BestWatt ik mij heel goed vallen.

Temeer omdat wij zijn gevestigd in de directe omgeving van een vogelreservaat. De vergunningsaanvraag koste best veel tijd maar is uiteindelijk perfect gerealiseerd.

Projectgegevens

  • Product 1x BestWatt BW30
  • Werzaamheden Installatie en Garant Contract
  • Plaats Wangerland
  • Land Duitsland