Visscher, Dalfsen (NL)

Gerwin Visscher heeft een groot melkveebedrijf in Dalfsen. De melkrobots draaien continue. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De combinatie van duurzaamheid en energie is heel belangrijk geworden voor zijn boerenbedrijf.

terug naar projectoverzicht

100% ZELFVOORZIENEND

Gerwin Visscher heeft een fors melkveebedrijf in Dalfsen. De melkrobots draaien continue. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De combinatie van duurzaamheid en energie is heel belangrijk geworden voor boerenbedrijf. Visscher koos voor de BestWatt oplossing. 100% eigen energie.

“Continue energieverbruik; 24/7”

Omdat we zoveel energie verbruiken via de melkrobots hebben we een advies uitgebracht om meer energie op te wekken met wind, dan met zonnepanelen. Weliswaar een duurdere oplossing, maar voor de lange termijn de beste keuze. Energie uit zonnepanelen heb je namelijk over een heel kort tijdsbestek. Windenergie het hele jaar door; dag en nacht.

 

Regineers en BestWatt

Rengineers is de exclusieve dealer van BestWatt in Nederland. Vanuit kennis en expertise wordt zowel plaatsing als onderhoud verzorgt.

Op bijna alle BestWatt turbines wordt een Garant Contract afgesloten. Zo wordt zekerheid geboden. In kwaliteit én energieopwekking.

 

Projectgegevens

  • Product 2x BestWatt BW10 en 96 zonnepanelen
  • Werzaamheden Bouw en onderhoud (Garant Contract)
  • PlaatsDalfsen
  • Land Nederland