Pampus: van forteiland naar win(d)novatieparadijs!

Met de kracht van twee compacte BW10 windmolens, zonnepanelen en een geavanceerd energieopslagsysteem van BestWatt, zijn onze Rengineers slechts enkele dagen geleden koers gaan zetten naar forteiland Pampus. Hun missie? Niets minder dan het verwezenlijken van een volledig duurzame en zelfvoorzienende energieoplossing.

In nauwe samenwerking met diverse toegewijde duurzaamheidspartners hebben we een energiesysteem ontworpen dat volledig afscheid neemt van fossiele brandstoffen en in plaats daarvan stroom genereert uit wind-, zonne- en bio-energie. De eerste stappen richting dit groene avontuur zijn in 2020 gezet met het vergisten van organisch afval tot gas. Onze inspanningen op het gebied van zonne-energie gaan al langer door, en op het eiland schieten de zonnepanelen als paddenstoelen uit de grond.

Terug naar nieuwsoverzicht

Met deze ontwikkelingen wordt Pampus dé bestemming waar je kunt genieten van heerlijke horeca te midden van adembenemend uitzicht. Maar er is meer! Voor zakelijke doeleinden biedt Pampus inspirerende vergader-, presentatie- en ontmoetingsruimtes. Klik hier voor meer informatie!