Monitoring en WindUp app

Een windturbine draait om rendement, zowel in prestaties als in financiële opbrengsten. Daarom is service en onderhoud essentieel, en dat garanderen wij. Met de WindUp app bieden we volledig inzicht, direct beschikbaar op elke smartphone.

Direct informatie/offerte aanvragen

Informatie/offerte aanvraag

Wilt u meer weten over de Wind-Up app? Laat het ons weten!

  Bedankt voor uw aanvraag

  We delen graag meer informatie over de Wind-Up app met u. We zullen binnenkort contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

  Met vriendelijke groet

  Team Rengineers

  MAXIMAAL INZICHT

  Vanuit ons monitoringscentrum in Barneveld houden wij u windturbine(s) constant in de gaten. Het kloppende hart van Rengineers met 12 vierkante meter aan monitoren. Wijkt een parameter af, dan zijn we er meteen bij. Want veel storingen kunnen we online verhelpen.  Een bundeling van preventief onderhoud en maximaal inzicht. Dat is onze kracht.

  Realtime informatie

  Het controle centrum hebben we ingericht met behulp van de nieuwste technieken voor remote control en visualisatie. De informatie over de status van alle denkbare type windturbines, komt hier samen in één systeem. Onze service engineers zien in één oogopslag welke windturbines om aandacht vragen of zelfs stilstaan.

  Maar voordat zij dit zien, hebben ze al een alarm ontvangen per mail en per sms. Zo houden we alle windturbines 24/7 onder controle en ontgaan stilstand of sluimerende problemen ons niet.

  Het beste onderhoud voor uw windturbines in combinatie met optimale zichtbaarheid is rendement. Een eenvoudige rekensom! Op deze manier kunnen we beschikbaarheid garanderen. Al jaren een cijfer rond 98,6%!

  “Maximaal inzicht in prestaties en rendement van uw windturbine(s)”

  Alle gegevens beschikbaar

  De live-data die we beschikbaar hebben, is vertaald naar een gebruiksvriendelijke app: WindUp. Een directe verbinding tussen uw windturbine(s) en uw smartphone. In deze app vindt u de volgende gegevens:

  • Statistieken
   Inzicht in de opbrengst van uw windturbine(s). Per uur, per dag, per maand of per jaar. Inclusief de gemiddelde windsnelheid en een weergave of de prognose behaald is.
  • Onderhoud
   Via onze online servicetool wordt elke onderhoudsbeurt en servicebezoek genoteerd. Inclusief de details. Zo weet u precies wat er gebeurt.
  • Weersverwachting
   U wilt vast iets weten over de verwachte opbrengst. Via een unieke koppeling met de weersvoorspelling kunt u de verwachte windsnelheid (en daarmee opbrengst) inschatten. Altijd interessant; zeer bruikbaar als u de opgewekte energie zelf gebruikt.
  • Prognose
   Op basis van beschikbare gegevens vullen wij automatisch een prognose in. U kunt deze handmatig bewerken indien gewenst.
  • Start/stop/reset
   Vanaf uw telefoon kunt u de windturbine starten en stoppen. Zelfs een reset is mogelijk. Meestal doen wij dit voor u, maar dit kunt u dus ook zelf.

   

   

  Wind-Up en uw turbine

  Rengineers biedt de WindUp app aan voor alle turbines. Overal ter wereld. Mits er een internetconnectie aanwezig is. Is deze er niet? Dan kunnen wij deze eventueel tot stand brengen.

  Heeft u een Garant Contract afgesloten? Dan krijgt u het WindUp abonnement er gratis bij?

  Wilt u alleen een Wind-Up App abonnement afsluiten. Dat is zeker mogelijk. Neem dan contact met ons op voor prijzen en mogelijkheden:

   

  E. info@rengineers.eu
  T. +31 (0) 342 – 406 464

  Projecten Wind-up app

  • E-Connection

   Met 40 turbines in technisch beheer een partij van formaat.

   lees verder
  • Nanne Klazinga

   De samenwerking tussen Nanne Klazinga en Rengineers kent een lange historie. Nanne was één van de eerste windturbine eigenaren …

   lees verder
  • Aspiravi – België

   Sinds 2007 voert Rengineers onderhoud uit aan een deel van de Aspiravi-windturbine vloot.

   lees verder
  • WGH (Windgroep Holland)

   Wind Groep Holland is een bedrijf dat sinds 1997 actief is met de ontwikkeling en beheer van windturbineprojecten.

   lees verder
  • Melkveebedrijf van de Werf

   Familie van de Werf is een echte ondernemersfamilie. Melkveehouders die vooruitzien. Toen de energietransitie vorm begon te krijgen, trokken ze ...

   lees verder
  • Harbers’ energieopslag

   Met de hulp van de energieoplossing van BestWatt en Top Systems B.V. vond Jan-Reint Harbers het antwoord op de vraag hoe hij zijn huis future-p ...

   lees verder
  • Pluimveehouderij Bouwhuis

   Geen verspilde zonneschijn of winderige dagen meer? Een accu slaat overtollige energie op …

   lees verder

  wij zijn rengineers