Tweede leven voor een turbine

Rengineers heeft alle kennis en ervaring in huis om projecten volledig te realiseren. Zo gaven wij al meer dan 100 gebruikte turbines een tweede leven in het buitenland. Duurzaamheid en circulaire economie gecombineerd bij uitstek.

Direct informatie/offerte aanvragen

Informatie/offerte aanvraag

Wilt u weten wat Rengineers voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  Bedankt voor uw aanvraag

  Wij gaan de uitdaging graag aan. Op korte termijn kunt u een reactie van ons verwachten!

  Met vriendelijke groet

  Team Rengineers

  PROJECTEN TURNKEY REALISEREN

  We zijn Rengineers in hart en nieren. We houden van een uitdaging. Meer en meer krijgen we vragen over demontage en montage van windturbines.

  Wij pakken elke situatie graag aan om uw turbine een tweede leven te geven. Elders in Europa of in Nederland.

  Alle type turbines

  De rol van Rengineers mag uniek genoemd worden. Door altijd als onafhankelijke partij te opereren zien wij elke kans breed voor elk type turbine. Daarnaast hebben we vanuit onze 25 jaar aan ervaring veel contacten. De ingrediënten om turbines een tweede leven te kunnen geven.

  Het proces

  Het doel om turnkey projecten op te starten is prachtig. Het vergt een enorme discipline en kennis om deze projecten te realiseren.
  Dat begint bij de juiste voorbereiding. Onze projectleiders starten de projecten gedegen op. Voorbereiding vanaf kantoor inclusief een minutieuze check op locatie. Dan volgt de demontage. Een logistieke operatie waar kranen, vrachtwagens en soms zelf schepen aan te pas komen.

  Rengineers zorgt dat de locatie naar behoren wordt opgeleverd. Precies zoals we hebben besproken.

  Revisie

  Om een turbine een tweede leven te kunnen geven, moet deze in nieuwstaat gebracht worden. Rengineers heeft alle disciplines in huis om turbines van A tot Z te kunnen reviseren. Van tandwielkastrevisie tot bladrenovatie.

  In onze werkplaats in Barneveld worden gebruikte windturbines volledig gereviseerd, zodat ze weer in uitstekende staat verkeren en langdurig operationeel kunnen blijven. Desgewenst voorzien van het unieke Rengineers Garant Contract.

  Bouw

  Voor de opbouw van de turbine geldt precies hetzelfde als bovenstaande alleen dan in omgekeerde volgorde uiteraard. Rengineers heeft zich gespecialiseerd in de bouw van turbines. Meestal tweedehands windturbines. Duurzaamheid in dubbele zin, wat ons betreft.

   

  Meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u uw windturbines aan Rengineers aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. De contactpersoon voor Turnkey projecten is Frans van Zetten:

   

  T: +31 (0) 342 -406 464

  E: fvz@rengineers.eu

  Projecten Turnkey

  • E-Connection

   Met 40 turbines in technisch beheer een partij van formaat.

   lees verder
  • Aspiravi – België

   Sinds 2007 voert Rengineers onderhoud uit aan een deel van de Aspiravi-windturbine vloot.

   lees verder
  • Nanne Klazinga

   De samenwerking tussen Nanne Klazinga en Rengineers kent een lange historie. Nanne was één van de eerste windturbine eigenaren …

   lees verder
  • WGH (Windgroep Holland)

   Wind Groep Holland is een bedrijf dat sinds 1997 actief is met de ontwikkeling en beheer van windturbineprojecten.

   lees verder

  wij zijn rengineers