Tweede leven voor een turbine

Rengineers heeft alle kennis en ervaring in huis om projecten volledig te realiseren. Zo geven wij al meer dan 100 gebruikte turbines een tweede leven in het buitenland. Duurzaamheid en circulaire economie gecombineerd bij uitstek.

Direct informatie/offerte aanvragen

Informatie/offerte aanvraag

Wilt u weten wat Rengineers voor u kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

  Bedankt voor uw aanvraag

  Wij gaan de uitdaging graag aan. Op korte termijn kunt u een reactie van ons verwachten!

  Met vriendelijke groet

  Team Rengineers

  PROJECTEN TURNKEY REALISEREN

  We zijn Rengineers in hart en nieren. We houden van een uitdaging. Meer en meer krijgen we vragen over demontage en montage van windturbines.

  Wij pakken elke situatie graag aan om uw turbine een tweede leven te geven. Elders in Europa of in Nederland.

  Alle type turbines

  De rol van Rengineers mag uniek genoemd worden. Door altijd als onafhankelijke partij te opereren zien wij elke kans breed. Voor elk type turbine. Daarnaast hebben we vanuit onze ervaring heel veel contacten. De ingrediënten om turbines een tweede leven te kunnen geven.

  Het proces

  Het doel om turnkey projecten op te starten is prachtig. Het vergt een enorme discipline en kennis om deze projecten te realiseren.
  Dat begint bij de juiste voorbereiding. Onze projectleiders starten de projecten gedegen op. Voorbereiding vanaf kantoor inclusief een minutieuze check op locatie. Dan volgt de demontage. Een logistieke operatie waar kranen, vrachtwagens en soms zelf schepen aan te pas komen.

  Rengineers zorgt dat de locatie naar behoren wordt opgeleverd. Precies zoals we hebben besproken.

  Revisie

  Om een turbine serieus een tweede leven te kunnen geven, moet deze in nieuwstaat gebracht worden. Rengineers heeft alle disciplines in huis om turbines van A tot Z te kunnen reviseren. Van tandwielkastrevisie tot bladrenovatie.

  In onze werkplaatsen in Barneveld worden gebruikte windturbines weer tip-top in orde gebracht. Om weer een hele tijd mee te kunnen draaien. Desgewenst voorzien van het unieke Rengineers Garant Contract.

  Bouw

  Voor de opbouw van de turbine geldt precies hetzelfde als bovenstaande. In omgekeerde volgorde uiteraard. Rengineers heeft zich gespecialiseerd in de bouw van turbines. Meestal tweedehands windturbines. Duurzaamheid in dubbele zin, wat ons betreft.

   

  Meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u uw windturbines aan Rengineers aanbieden. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Contactpersoon voor Turnkey projecten is Frans van Zetten:

   

  T: +31 (0) 342 -406 464

  E: fvz@rengineers.eu

  Projecten Turnkey

  • Finnigan – Noord Ierland

   Het Rengineers Garant Contract is elke cent waard, gezien het serviceniveau.

   lees verder
  • Gilfresh – Noord Ierland

   Het was niet de vraag of, maar wanneer, er een windturbine zou komen. Directeur Thomas Gilpin, heeft als doel …

   lees verder
  • Thomas Kelso – Noord Ierland

   Thomas Kelso is een drukbezet man. Naast het runnen van een boerderij houdt hij zich ook bezig met de wereld van wind en bezit hij twee Vestas ...

   lees verder
  • Demontage Siemens 3.6 MW

   Een turnkey project van groot formaat. Na jarenlang het volledige onderhoud verzorgd te hebben demonteerden wij een Siemens 3.6 MW …

   lees verder
  • Revisie Vestas WD34 (15x)

   Rengineers verzorgde turnkey projecten: 15x Vestas WD34’s. In eigen beheer werden deze volledig gereviseerd. En opnieuw geplaatst in Ierl ...

   lees verder
  • Turnkey projecten V47 en V52

   Revisie en turnkey projecten zijn voor Rengineers de perfecte combinatie. Demonteren, reviseren en bouwen. Sinds 2013 al meer dan …

   lees verder

  wij zijn rengineers