BestWatt

Duurzame energie in harmonie: BestWatt biedt een integrale oplossing met zonne-energie, windenergie en energieopslag voor (agrarische) bedrijven.

Direct informatie/offerte aanvragen

Informatie/offerte aanvraag

Interesse in de complete oplossing van BestWatt? Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

  Bedankt voor uw aanvraag

  Wij zijn heel benieuwd wat we voor u kunnen doen. Wij nemen binnenkort contact met u op. Tot snel!

  Met vriendelijke groet

  Team BestWatt

  100% EIGEN ENERGIE

  Zelf opwekken, zelf gebruiken. Dat is het motto van BestWatt.
  Met de totaaloplossing van BestWatt wekt u voor 100% uw eigen duurzame energie op. Op basis van regelgeving, vergunningen en toepasbaarheid worden kleine windturbines vooral geïnstalleerd op agrarische bedrijven.
  Kijk voor meer informatie ook eens op mybestwatt.com

  Totaaloplossing voor duurzame energie

  BestWatt biedt u een totaaloplossing waarin de juiste hoeveelheid duurzame energie wordt opgewekt voor uw bedrijfsvoering. Een combinatie van windenergie, zonne-energie én energie-opslag. Zonne-energie en windenergie vullen elkaar perfect aan. Op zomerse dagen staan windturbines vaak stil, terwijl zonnepanelen overuren draaien. ‘s Nachts en bij somber weer, staan windturbines lekker te draaien. Door de opgewekte energie op te slaan, gebruikt u de energie op het moment dat u het nodig heeft.

  “100% eigen energie. Zelf opwekken, zelf gebruiken”

  Eén compleet systeem

  Voor windenergie, zonne-energie en opslag

  BestWatt biedt een totaaloplossing voor duurzame energie voor agrarische en andere bedrijven: een combinatie van windenergie, zonne-energie en opslag. Met de totale oplossing van BestWatt kunt u 100% van uw eigen duurzame energie genereren. En werkt u ook aan een schoner milieu en een toekomst zonder fossiele brandstoffen. Met de kleine windturbine, zonnepanelen en energieopslag van BestWatt kunt u uw bedrijf een duurzaam imago geven.

  Alles draait hierbij op gelijktijdigheid van energie. Tenminste, zoveel mogelijk. Wanneer we windenergie opwekken, hebben we vaak geen zonne-energie. Afhankelijk van de bedrijfssamenstelling adviseert Rengineers de beste totaaloplossing voor uw bedrijf!

   

  BestWatt is een initiatief van Rengineers

  Rengineers is specialist in het beheren en onderhouden van windturbines. Het doel: Duurzame energie voor iedereen. Want dat is goedkoper én duurzamer.

  Vanuit de markt werd de vraag naar kleine windturbines steeds groter. BestWatt, gevestigd in het Duitse Leer produceert en levert kleine windturbines van 10-80 KW. Rengineers draagt zorg voor verkoop in Nederland, installatie en natuurlijk het onderhoud. Een totaaloplossing voor minimaal 25 jaar.

   

  Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Kijk eens op de website van BestWatt of bel +31 (0) 342 – 406 464. Of stuur een mail naar info@mybestwatt.com

   

  Projecten bestwatt

  • Schild – Duitsland

   BestWatt BW 30, installatie en onderhoud door Rengineers.

   lees verder
  • Broek, Dalfsen (NL)

   Een vooruitziende melkveehouder. Mts. Broek uit Dalfsen koos voor BestWatt. Rengineers verzorgde de realisatie.

   lees verder
  • Visscher, Dalfsen (NL)

   Gerwin Visscher heeft een groot melkveebedrijf in Dalfsen. De melkrobots draaien continue. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De combinatie van ...

   lees verder
  • Evers, Putten(NL)

   Fam. Evers zijn echte ondernemers. Kalverhouders die vooruitzien. Toen de energietransitie vorm begon te krijgen trokken ze bij Rengineers aan ...

   lees verder

  wij zijn rengineers