volledige ontzorging

Uw turbine of windpark moet energie opleveren. Liefst zoveel mogelijk. Rengineers garandeert beschikbaarheid. Immers, stilstand is achteruitgang. Letterlijk! Het Rengineers team bestaat uit ruim 70 specialisten, die uw turbine(s) dagelijks monitoren en onderhouden. Zorgeloos duurzame energie opwekken.

Meer weten? Neem dan contact op met Frans van Zetten.

Direct informatie/offerte aanvragen

Informatie/offerte aanvraag

Ontdek direct de mogelijkheden die Rengineers voor u kan bieden! Vul eenvoudig het onderstaande formulier in, en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

  Bedankt voor uw aanvraag

  Wij hebben uw gegevens ontvangen! We nemen op korte termijn contact met u op. Om samen te mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

  Met vriendelijke groet,

  Team Rengineers

  RENGINEERS SERVICE & ONDERHOUD

  Een windturbine exploiteren met een gezond rendement en vrijwel zonder risico’s. Dat is de droom van elke particuliere of zakelijke investeerder. Het is de werkelijkheid met het unieke Garant Contract van Rengineers. Windsnelheid en energieprijzen liggen buiten onze invloedsfeer.
  Alle andere risico’s zijn voor rekening van Rengineers. Ontdek waarom zoveel eigenaren en exploitanten in binnen- en buitenland een Garant Contract afgesloten hebben. Van particulieren met één windturbine tot eigenaren van omvangrijke windparken!

  Wat wij garanderen

  Het Garant Contract is een contract waarmee u ons verantwoordelijk maakt voor de continuïteit van uw windturbine. De risico’s zijn voor Rengineers, het rendement is voor u.

   

  Al het onderhoud is voor onze rekening
  Alle denkbare kosten als gevolg van schade, slijtage of technische mankementen zijn voor rekening van Rengineers. Ongeacht of deze binnen of buiten de garantie vallen.

  “Turbines van alle merken en leeftijden in het Garant Contract”

  Stilstand

  Binnen 48 uur na een storing draait de windturbine weer. Of er nu een relais of een complete tandwielkast vervangen moet worden. Hebben we meer tijd nodig, dan ontvangt u een vergoeding voor de gederfde inkomsten.

   

  Onderhoud, monitoring, service en verzekering

  Maximale beschikbaarheid en continuïteit zonder zorgen. Dat garandeert het Garant Contract. Service en onderhoud, gebaseerd op onze vier basisprincipes:

   

  1. Periodiek onderhoud
   Preventief onderhoud is de basis van continuïteit.
  2. Monitoring
   Continue zicht op uw windturbine(s) vanuit ons control center. Alle belangrijke parameters van uw windturbine zijn hier realtime inzichtelijk voor ons. Storingen of alarmerende situaties worden automatisch gemeld.
  3. Unieke onderdelen voorraad
   Rengineers beschikt over een unieke voorraad reserveonderdelen. Van de kleinste kabels en filters tot complete generatoren en tandwielkasten. Welk onderdeel er ook vervangen moet worden, op de leverancier hoeven wij niet te wachten.
  4. Verzekering
   Doordat wij een contract hebben met een verzekeringsmaatschappij verzekeren wij uw windturbine automatisch voor brand, diefstal en onheil van buitenaf. U hoeft dus niet in te zitten over allerlei moeilijke kwesties en discussies met de verzekering. Dat doen wij voor u!

   

  De praktijk

  Veelal wordt er gekozen voor een Garant Contract. De beste dekking voor onvoorziene omstandigheden, zonder risico’s. Rengineers biedt meer. Zo kunt u bijvoorbeeld een B+ contract afsluiten.
  Daarbij nemen wij het periodieke onderhoud voor onze rekening. Onvoorziene reparaties regelen wij ook graag. In dat geval op nacalculatie.

   

  Kunnen wij het onderhoud van uw windturbine(s) voor onze rekening nemen? Neem gerust contact op met onze specialist Frans van Zetten.

   

  E. fvz@rengineers.eu
  T. +31 (0) 342 – 406 464

  Projecten onderhoud

  • E-Connection

   Met 40 turbines in technisch beheer een partij van formaat.

   lees verder
  • Nanne Klazinga

   De samenwerking tussen Nanne Klazinga en Rengineers kent een lange historie. Nanne was één van de eerste windturbine eigenaren …

   lees verder
  • Aspiravi – België

   Sinds 2007 voert Rengineers onderhoud uit aan een deel van de Aspiravi-windturbine vloot.

   lees verder
  • Finnigan – Noord Ierland

   Het Rengineers Garant Contract is elke cent waard, gezien het serviceniveau.

   lees verder
  • Gilfresh – Noord Ierland

   Het was niet de vraag of, maar wanneer, er een windturbine zou komen. Directeur Thomas Gilpin, heeft als doel …

   lees verder
  • ITA en M&S Griekenland

   Sinds jaren heeft Rengineers een intensieve samenwerking met ITA in Griekenland. Een unieke samenwerking, waarbij …

   lees verder
  • Olster-Tocht (NL)

   Een zestal prachtige Vestas V80 windturbines verrijzen aan de horizon naarmate je de Ellerweg in …

   lees verder
  • Thomas Kelso – Noord Ierland

   Thomas Kelso is een drukbezet man. Naast het runnen van een boerderij houdt hij zich ook bezig met de wereld van wind en bezit hij twee Vestas ...

   lees verder
  • WGH (Windgroep Holland)

   Wind Groep Holland is een bedrijf dat sinds 1997 actief is met de ontwikkeling en beheer van windturbineprojecten.

   lees verder
  • Windpark Kubbeweg

   De samenwerking tussen Windpark Kubbeweg en Rengineers kent een lange historie. Met succes …

   lees verder

  wij zijn rengineers