Rengineers: Alles onder één dak

Full service engineering. Van onderhoud tot programmeren. En van turn-key ontwikkeling tot advies. Kortom: we zijn dé engineers die alle zorg uit handen nemen als het gaat om duurzame energieoplossingen. U bekijkt onze projecten hier.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Onderhoud

Volledig ontzorgd

Meer dan 25 jaar ervaring met alle merken windturbines maakt Rengineers de specialist die maximale beschikbaarheid kan garanderen. Kiest u voor een all-in Garant contract of wilt u gebruik maken van één van onze diensten?

alles over windturbine onderhoud

Onderdelen

alle onderdelen uit voorraad leverbaar

Rengineers beheert een enorme voorraad onderdelen van vrijwel alle types windturbine. Via ons platform worden deze wereldwijd verkocht.

alles over onderdelen

Revisie

Dat loopt gesmeerd

Vermogensbeschikbaarheid en installatiebetrouwbaarheid staan centraal bij Rengineers. We zijn experts in het repareren en reviseren van belangrijke componenten, zowel voor windturbines als voor de maritieme en industriële sector.

alles over revisie

Bladonderhoud

Windturbinebladen onderhouds- en herstelspecialist

Rengineers is dé onderhoud- en herstelspecialist van windturbinebladen in binnen- en buitenland. Merk onafhankelijk dus objectief en transparant. Het team van Rengineers bestaat uit specialisten met meer dan twintig jaar ervaring in dit vakgebied.

alles over bladonderhoud

BestWatt

Exclusief dealerschap

Rengineers is de officiële Nederlandse dealer van BestWatt. BestWatt biedt een integrale oplossing met zonne-energie, windenergie (van 10 tot 80 kW) en energieopslag voor (agrarische) bedrijven.

alles over bestwatt

Monitoring

Altijd ‘live’ in beeld

Elk moment van de dag de windturbine(s) in beeld. Met uitgebreide weergave van opbrengsten, verwachting, historie en onderhoud. Essentieel om kosten en baten inzichtelijk te hebben.

alles over monitoring

Turnkey

Second life: inkoop en verkoop

Rengineers beschikt over de volledige expertise om projecten succesvol te realiseren, of het nu gaat om de aankoop en demontage van bestaande turbines of het geven van een tweede leven aan gebruikte turbines. Hierbij staan duurzaamheid en circulaire economie centraal.

alles over turnkey