Onderdelen

Rengineers beheert een enorme voorraad onderdelen. Van vrijwel alle types windmolen. Via ons platform (voorheen windturbinespareparts.com) worden deze wereldwijd verkocht.

Direct informatie/offerte aanvragen

Informatie/offerte aanvraag

Wat kunnen wij voor u doen? Vult u onderstaand formulier in? Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

  Bedankt voor uw aanvraag

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Met vriendelijke groet,

  Derck van Ommeren

  WERELDWIJDE ONDERDELENSERVICE

  Rengineers heeft inmiddels 25 jaar ervaring. Door de jaren heen werd een enorme voorraad onderdelen aangelegd. Wat ons betreft de basis voor hoogwaardig windturbine onderhoud.

  De vraag naar professionele service aan windturbines loopt haast synchroon met de internationale vraag naar onderdelen en componenten. Logischerwijs de stap naar een onderdelenplatform. Windturbinespareparts.com werd  opgericht. Inmiddels een geïntegreerd onderdeel van Rengineers.

  Universele aanbieder

  Rengineers is merkonafhankelijk. Met vrijwel alle fabrikanten hebben we een goede samenwerking. Groot voordelen is dat wij u vanuit deze onafhankelijkheid kunnen voorzien van het beste advies en onderdelen.

  “Enorme voorraad onderdelen voor bijna alle merken windturbines”

   

  Vanuit de dagelijkse praktijk van service, onderhoud en alle aanverwante activiteiten, beschikt Rengineers over een grote voorraad onderdelen. Natuurlijk, alle kleine en middelgrote onderdelen leveren we snel. We gaan daarin graag een stap verder. Ook grote componenten worden veelal direct vanuit ons magazijn geleverd. Denk hierbij aan tandwielkasten, generatoren, hydraulische- en elektrische componenten, verbruiksartikelen en bladen.

   

  De adviseurs van windturbinespareparts.com kunt u gerust echte Rengineers noemen. Veelal een schat van technische ervaring in de praktijk.
  Gaat uw vraag over het reviseren van bijvoorbeeld tandwielkasten of bladonderhoud? Een bijzondere specialisme wat we als Rengineers ook in huis hebben.

   

  Wilt u meer weten over mogelijke onderdelenservice? Neem gerust contact op met één van de Rengineers. Voor directe service kunt u contact opnemen met Derck van Ommeren:

   

  E. dvo@rengineers.eu
  T. +31  (0) 342 – 406 464

  Projecten onderdelen

  • Demontage Siemens 3.6 MW

   Een turnkey project van groot formaat. Na jarenlang het volledige onderhoud verzorgd te hebben demonteerden wij een Siemens 3.6 MW …

   lees verder
  • ITA en M&S Griekenland

   Sinds jaren heeft Rengineers een intensieve samenwerking met ITA in Griekenland. Een unieke samenwerking, waarbij …

   lees verder
  • Kazachstan

   Heel ver weg en toch dichtbij. Voor een klant in Kazachstan bouwden we modems in de windturbines. Vanaf nu 24/7 gemonitord vanuit Barneveld.

   lees verder
  • Turnkey projecten V47 en V52

   Revisie en turnkey projecten zijn voor Rengineers de perfecte combinatie. Demonteren, reviseren en bouwen. Sinds 2013 al meer dan …

   lees verder

  wij zijn rengineers