Aspiravi – België

Sinds 2007 voert Rengineers onderhoud uit aan een deel van de Aspiravi-windturbine vloot.  Onder andere Windpark Zeebrugge (Vestas V52), Hasselt Godsheide, Maaseik  en Izegem Mandel (Vestas V90) zijn ondergebracht in het Rengineers Garant Contract.

terug naar projectoverzicht

RENGINEERS IN BELGIË

Sinds 2002 bouwt Aspiravi met windenergieprojecten aan een meer duurzame leefwereld. Momenteel is de Aspiravi-groep betrokken bij het beheer van 318 windturbines en 2 groene energiecentrales o.b.v. niet-recycleerbaar houtafval, die samen een geïnstalleerd vermogen van 1.043 MW hebben, goed voor de productie van groene stroom wat gelijk staat aan het jaarlijks verbruik van bijna één miljoen gezinnen. Meer informatie op www.aspiravi.be en in het online magazine via magazine.aspiravi.be/nl.

 

Asipravi & Rengineers

Sinds 2019 voert Rengineers onderhoud uit aan een deel van de Aspiravi-windturbine vloot.  Onder andere Windpark Zeebrugge, Hasselt Godsheide, Maaseik en Izegem Mandel.

 

De overeenkomst bestaat uit een all-in onderhoud contract (Garant Contract) voor 10 stuks Vestas V52 windturbines aan de strekdam te Zeebrugge.

Rengineers – is door de jaren heen – een behoorlijke speler in de windindustrie geworden. Het betreden van de Belgische markt past in deze strategie. Rengineers ziet België als een potentiële groeimarkt en zal daarom ook actief zoeken naar verdere uitbreiding.

“Goede samenwerking resulteert in uitbreiding van het Garant Contract”

Uitbreiding van samenwerking

Sinds 2019 voert Rengineers het onderhoud uit voor Aspiravi van Windpark Zeebrugge. Dit park bestaat uit 10 stuks Vestas V52 windturbines. De goede samenwerking zorgde al snel voor een uitbreiding van het Rengineers Garant Contract. Dit keer voor 2 Vestas V90 turbines voor Windpark Hasselt Godsheide. Al snel volgden Maaseik (3x Vestas V90), Puurs (2x Vestas V80) en Izegem Mandel (2x Vestas V90).

Projectgegevens

  • BedrijfAspiravi
  • Werzaamheden Garant Contract
  • PlaatsZeebrugge, Hasselt, Maaseik, Izegem, Godsheide
  • MerkVestas
  • TypeV52 (10), V80 (2) & V90 (7)