Harbers’ energieopslag

Energieopslag: De sleutel tot Jan-Reint Harbers’ duurzame toekomst!

Jan-Reint Harbers, een man met een visie en een hart voor duurzaamheid, besloot om zijn woning uit 2008 naar de toekomst te katapulteren. Met de onzekere toekomst van het salderen, wist hij dat het tijd was voor actie. Maar welke actie? Dat was de vraag.

terug naar projectoverzicht

Met de hulp van Rengineers (powered by BestWatt) en Top Systems B.V., vond hij zijn antwoord. “We hebben energieverbruik, wensen én mogelijkheden geïnventariseerd”, vertelt Jan-Reint enthousiast. “En zo kwamen we tot een plan dat niet alleen onze energiekosten verlaagde, maar ook onze ecologische voetafdruk verkleinde.”

 

De oplossing? Een combinatie van maar liefst 290 zonnepanelen, drie omvormer/ladercombi’s en acht krachtige lithium-ion-accu’s. Dit alles samengebracht in een slim energieopwek- en opslagsysteem, op maat gemaakt voor Jan-Reint’s behoeften.

Maar het was niet alleen de technologie die indruk maakte. Het was ook het team van BestWatt dat het verschil maakte. “Professioneel, communicatief en vol enthousiasme”, glimlacht Jan-Reint terwijl hij terugdenkt aan de samenwerking. “Samen hebben we mijn droom van duurzaam wonen werkelijkheid gemaakt.”

 

En het resultaat? Een energieopwek- en opslagsysteem dat niet alleen voldoet aan Jan-Reint’s huidige behoeften, maar ook klaar is voor de toekomst. “Met dit systeem ben ik voorbereid op alles wat komen gaat”, zegt hij trots.

 

Met zijn oog op duurzaamheid en zijn vertrouwen in de toekomst, heeft Jan-Reint Harbers een stap vooruit gezet. En met BestWatt aan zijn zijde, kan hij met een gerust hart zeggen dat hij klaar is voor een duurzame en energieonafhankelijke toekomst!

 

Wilt u niet langer afhankelijk zijn van de toekomst van het salderen of heeft u een dynamisch energiecontract? Ontdek hoe u energieonafhankelijk kunt worden met de oplossingen van BestWatt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte energieoplossing.